Sosialt

Trimgruppa

Trimgruppa møtes utenfor Gunnar Reiss-Andersensgate 7 kl. 11.00 hver torsdag formiddag i sommerhalvåret. Alle som har lyst og anledning kan komme. Per i dag er består denne sporty gruppa av en uformell gjeng pensjonister, husmødre og folk som jobber skift. Har du mulighet så møt opp da vel! Terskelen er lav og passer for deg som vil bevege deg litt i lag med andre.

image1

Beboere i trimgruppa koser seg ute på fellesområdet etter at gruppa har hatt sin ukentlige utflukt.

Dugnad

Dugnad er en fin måte å bli kjent med naboen på. En gang i året, om våren, samles vi til felles dugnadsarbeid i fellesarealene ute og inne. I pausene har vi gjerne kaffe, brus og noe å bite i. Håper vi ser deg der neste gang. Styret kaller inn til dugnad og fremskaffer nødvendig utstyr for arbeidet.

Tenning av julegran

Vi har i tidligere år hatt tenning av julegran på lekeplassen. Her har nissen kommet med godteri til de minste. De siste årene med rehabilitering av bygningene har vi ikke prioritert dette da lekeplassen har vært benyttet til lagringsplass og har i tiden etter vært noe nedslitt. Nå satser vi på å få dette til igjen da vi snart har nyoppusset lekeplass også!

Sommerfest

Når lekeplassen er pusset opp vil det bli sommerfest igjen. Kanskje matretter fra mange verdenshjørner? Styret tar imot tips og prisgir engasjement fra andelseierne.

 

Comments are closed.